Om Loppeliten

Loppeliten er historien om to venninner og en bærekraftig drøm.

Historien om to venninner og en bærekraftig drøm

Loppeliten er startet av to bergensere, Hanne og Andrea. Hanne fikk sitt første barn i Danmark med sin danske samboer hvor hun var hyppig bruker av butikker med lignende konsept. Da de flyttet til Bergen var dette noe de savnet. Av den grunn bestemte Hanne seg for å starte Loppeliten sammen med Andrea. Andrea er en grunderspire som ønsket å være med på prosjektet og de tok ikke lang tid før ballen begynte å rulle.

Vi vet at mange barnefamilier har haugevis av klær og utstyr liggende - og det er en kjent sak at barn vokser ut av klærne sine før man får snudd seg rundt. Tidsklemmen og hverdagene kan gjøre det krevende å selge ett og ett plagg på nett eller sende i posten. Loppeliten ønsker å gjøre denne jobben for deg! Godt for miljøet og ikke minst for lommeboken.

Vi ønsker å bidra til FNs bærekraftsmål 12.5 “Innen 2030 redusere avfallsmengden betydelig gjennom forebygging, reduksjon, materialgjenvinning og ombruk”. Vi tror på at alle monner drar og at Loppeliten er et lite steg i riktig retning mot et grønnere samfunn.

Velkommen til oss!

Møt våre butikkledere!

Gjenbruk er bra og gjenbruk er gøy!

Det beste med å jobbe på Loppeliten er alle de blide folkene som kommer hit. Hylleleierne er glade fordi de blir kvitt tingene sine samtidig som de tjener penger.

Kundene er glade fordi de får flotte varer til gode priser. Dessuten har de utrolig mye å velge i. Siden utvalget er så stort går det an å være kresen selv om man handler brukt.

Bonusen med jobben min er at jeg kan drive med det jeg elsker, nemlig salg, uten å ha dårlig samvittighet overfor den dyrebare jordkloden vår. Gjenbruk er bra og gjenbruk er gøy!

Astrid Torvestad Meberg
Butikksjef Loppeliten Sandnes
Genialt

Skulle jeg beskrevet Loppeliten med ett ord hadde det vært genialt. Dette er også det jeg hører mange nye kunder beskrive konseptet som.

Det beste med Loppeliten er at du både kan selge OG kjøpe varer. For mange går dette faktisk opp i opp! Utgiftene til klær, sko og utstyr til barna reduseres kraftig da du kan bruke de pengene du tjener til å kjøpe nye varer. Rett og slett genialt!

Hanne Wollan
Butikksjef Loppeliten Fyllingsdalen og medeier av Loppeliten AS
Er jo stamkunde selv

Det er så fantastisk å jobbe på Loppeliten ikke bare har jeg de fineste kollegaene, men verdens beste kunder. Ingenting er som å stå på jobb og møte så mange herlige gode takknemlige mennesker hver dag. Har mange års erfaring fra butikkhandel, men ingenting er som å jobbe med Loppeliten-familien.

Jeg har alltid brent for miljø, bærekraft og jeg stortrives med å jobbe med relasjonsbygging og salg. Først nå etter Loppeliten ble til kan jeg med hånden på hjertet si at jeg jobber med salgsdelen uten å kjenne på at jeg jobber imot egne verdier. Her er er alle ivaretatt fra de ansatte til kundene og planeten vår.

Er jo stamkunde selv..

Lotte Hjemgård
Butikksjef og medeier i Loppeliten Fana
Alt fortener å få ein ny eigar

Barn veks fort, og sjølv litt brukte klede fortener ein ny eigar.

Skattejakt blant godt fylte hyller er ikkje berre kjekt, det er òg smart! Dette gagnar både miljøet og lommeboka di.

Uansett om det er klede, leiker eller utstyr, fortener alt å få ein ny eigar. Med mange års erfaring frå barnebutikkbransjen, gler eg meg stort til å sjå klea eg sel få nye eigarar i framtida.

Eg er særleg begeistra for slagordet: "First it was mine......Still looking fine....Please let me shine..."

Michelle Nilsen
Franchisetaker/Butikksjef Loppeliten Stord

Her er vi:

Bergen, Vestland
Fyllingsdalen

Krokatjønnveien 11A,
5147 Fyllingsdalen
Tel.: 55520055

Følg oss på:
Lura, Rogaland
Sandnes

Stavangerveien 32A,
4313 Sandnes
Tel.: 55520055

Følg oss på:
Bergen, Vestland
Fana

Slåtthaugvegen 17,
5222 Nesttun
Tel.: 55520055

Følg oss på:
Stord, Vestland
Stord åpner 13 januar

Rundehaugen 19,
5412 Stord
Tel.: 55520055

Følg oss på:
Butikk nr 5
åpner snart!
Kommer
snart
Kommer
snart
Kommer
snart

Hovedkontor

Loppeliten AS
Krokatjønnveien 11A
5147 Fyllingsdalen
Org. nr.: 928 522 539

Telefon: 55520055

Åpningstider

Mandag til fredag:
10:00 - 20:00

Lørdag:
10:00 - 18:00

Følg oss på

Facebook

Instagram

Grafisk design og nettside av d.mark_ i tett samarbeid med Loppeliten